Om


Line Arstad Djurberg har lång erfarenhet från skilda yrkesområden och i skilda miljöer och har behövt arbeta mycket med att hantera stress för egen del. Utifrån egna erfarenheter av utmattning  inspirerar hon andra att hitta en bra balans i sina liv, och hjälper dem hitta det som är viktigt och meningsfullt för dem.


Intresset för musik, konst och kultur har alltid funnits med. Efter år av förträngning av musiken, inte minst p g a hårt arbete, återupptog hon sångintresset hos Marit Eneström på Musikterapicentrum, och arbetade efter hand vidare med studier i sång och metodik vid Musikterapicentrum i Stockholm. Musik och kultur utgör grunden för hennes kurser, men det viktigaste är deltagarnas intresse för att utvecklas och våga ta nya steg för att växa som människor.


I Norge samarbetar jag med https://www.pagaj.no/


"Min önskan idag är att leva uppriktigt, både mot mig själv och min omgivning, Stress har idag blivit ett hot mot folkhälsan och om jag kan bidra med lärdomar från mina egna fallgropar, vill jag gärna bidra till stressreducering och ökad livskvalitet hos mina kursdeltagare."

Utbildningar

Fil kand: Idéhistoria, socialantropologi och statsvetenskap. Påbyggnadskurs i journalistik.

Populärmusikens historia under 1900-talet

Stockholms Universitet, Södertörns Högskola


Musik och hälsa

KMH- Kungliga Musikhögskolan


Rösten som arbetsinstrument

SMI - Stockholms Musikpedagogiska InstitutSagt om mig


Det behövs verkligen en motvikt till spring- och stresskulturen


Line har en sällsynt fingertoppskänsla och lyhördhet för kursdeltagarnas personliga behov att hitta tillbaka till sig själva genom musik. Hon har metoder för var och en att göra det!


Positivt att arbetsgivaren anordnar denna kurs, det handlar i grunden om att förhindra att anställda blir utbrändaJag har vågat kliva utanför min box.


Kan varmt rekommendera Lines kurs. Stor skillnad på före och efter
Nu förstår jag varför vacker och känslosam musik kan få mig att gråta


Några av uppdragsgivarna